icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Consumentenbond.nl

Inloggen

Nieuwsbrieven van de Consumentenbond

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tests, handige aankooptips en speciale kortingsacties van de Consumentenbond? Meld je aan voor één van de gratis nieuwsbrieven van de Consumentenbond.

Bijgewerkt op: 22 maart 2017

Consumentenbond Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.

Zorgalert

Maximaal 10 x per jaar
Met de Zorgalert blijf je op de hoogte van het laaste nieuws rondom zorgverzekeringen. Zo maak je betere keuzes voor jouw zorgverzekering.

Community nieuwsbrief

Elke 2 weken
Met de Community nieuwsbrief blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de commmunity en de meest interessante onderwerpen in de community.

Geldgids nieuwsbrief

1x per maand
In de Geldgids nieuwsbrief krijg je informatie over actuele rentes en koersen, bekijk je tests van hypotheken, beleggingsfondsen, spaarrekeningen en verzekeringen en krijg je handige tips om geld te besparen. Alleen voor abonnees op de Geldgids.

Digitaalgids nieuwsbrief

1x per maand
Met de Digitaalgids nieuwsbrief blijf je extra goed op de hoogte van alle nieuwe digitale trends en ontwikkelingen. Alleen voor abonnees op de Digitaalgids.

Gezondgids nieuwsbrief

1x per maand
Met de Gezondgids nieuwsbrief blijf je op de hoogte van actueel gezondheidsnieuws en tips over hoe jij je conditie op peil kunt houden. Alleen voor abonnees op de Gezondgids.

Aanmelden nieuwsbrieven

Aanmelden kan op 2 manieren:

  1. Ga naar Nieuwsbrieven & profiel
  2. Schrijf je in op de homepage van onze website
  • Vul onder aan de website bij 'Blijf op de hoogte' je achternaam en e-mailadres in.
  • Klik vervolgens op 'Aanmelden'.

Afmelden nieuwsbrieven

Afmelden voor een nieuwsbrief doe je zo:

  • Boven- en onderaan elke nieuwsbrief die je ontvangt, staat de mogelijkheid om je af te melden. Zodra je op 'afmelden' klikt, ontvang je deze nieuwsbrief niet meer.
  • Of ga naar Nieuwsbrieven & profiel. Log in en vink de nieuwsbrieven uit die je niet meer wilt ontvangen. Klik op 'Opslaan'.

Let op: het duurt enige dagen voordat de wijzigingen zijn doorgevoerd. Duurt het langer dan een paar dagen, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Artikelen binnen Nieuwsbrieven

Alle artikelen
Artikelen binnen Nieuwsbrieven