icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Lidmaatschappen, abonnementen en tarieven

Bij de Consumentenbond kies je uit 4 verschillende lidmaatschappen. Zo heb je altijd een lidmaatschap afgestemd op jouw behoefte.  Je kunt ook een los abonnement nemen op de Digitaalgids, Gezondgids of de Geldgids. 

Bijgewerkt op: 24 augustus 2022

Prijsverhoging papieren Consumentengids per 1 juli 2022

Door de gestegen papierprijzen en druk- en verzendkosten zijn wij genoodzaakt de prijs van de papieren Consumentengids* bij een lidmaatschap te verhogen. De prijs wordt verhoogd van €30 naar €36 per jaar. Betaal je per maand, dan gaat de prijs van €2,50 naar €3 per maand. Deze verhoging gaat in vanaf de eerstvolgende betaalperiode.

* Een aantal leden heeft in plaats van de Consumentengids een van onze andere bladen als onderdeel van hun lidmaatschap. Daarvoor geldt dezelfde prijsverhoging.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Onze lidmaatschappen

Prijswijzigingen zullen we zoveel mogelijk per 1 januari laten ingaan. We maken prijswijzigingen uiterlijk 4 weken van te voren bekend op onze website. 


Misschien zoek je dit?

Los gidsabonnement

Prijswijzigingen zullen we zoveel mogelijk per 1 januari laten ingaan. We maken prijswijzigingen uiterlijk 4 weken van te voren bekend in onze gidsen. 

Papier of digitaal

Je kunt kiezen uit:

  • Gids naar keuze thuis op de mat (papier)
  • Digitaal de gids ontvangen om op een tablet te lezen (digitaal)

Onze gidsen


Misschien zoek je dit?

Artikelen binnen Lidmaatschap

Alle artikelen