icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Consumentenbond.nl

Inloggen

SEA-Specialist (32 uur per week)

De Consumentenbond test jaarlijks duizenden producten en diensten om de consument te helpen een betere keuze te maken. Alles wat we doen staat in het teken van onze missie om een eerlijke, rechtvaardige en veilige consumentenmarkt te creëren voor alle Nederlanders. Daarvoor is het cruciaal dat ons ledenbestand blijft groeien. En daar moet een competitieve SEA strategie aan bijdragen. Ben jij de gedreven SEA specialist die alles uit de kast wil halen om onze missie waar te maken? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?

Converterende campagnes draaien! Je gaat van A tot Z campagnes opstellen en uitvoeren die een impactvolle bijdrage leveren aan onze ambitieuze doelstellingen. Van het uitdenken en opzetten tot het rapporteren en optimaliseren. Eén van de strategische doelstellingen waar jij je hoofd over gaat breken is het aantrekken van meer millennials tot ons ledenbestand. Om deze (en andere) doelstellingen waar te maken werk je met grote mediabudgetten, maar de concurrentie op de platformen zijn hoog. Zo strijd je tegen de grote e-commerce bedrijven, een uitdaging die je maar al te graag aangaat. Aan jou om het budget optimaal te laten werken en resultaat te boeken met je performance gedreven campagnes. 

Hoe behaal je succes?

 • Je gaat onze SEA-strategie naar een nog hoger niveau trekken en onbenutte kansen in de funnel spotten en benutten.
 • Je weet grote budgetten tactisch in te zetten en een positieve ROI uit je campagnes te halen.
 • Je zet je creativiteit, vak- en marktkennis in om verschillende doelgroepen te bereiken en te activeren.
   

Met wie je gaat samenwerken?

Je komt terecht in het team (gilde), Communicatiekanalen waar zo’n 25 collega’s de paid en owned media van de Consumentenbond beheren. Samen met je collega SEA-specialist, SEO-specialisten, marketeers, e-mail marketeers en webredacteurs werk je aan het digitaal versterken van ons merk. Buiten dit team werk je ook samen met databasemarketeers, data analisten en campagnemanagers.

Wie zoeken wij?

Een zelfstarter! Het spreekt je aan om in een cultuur te werken waarbij je jouw zelfstandigheid en proactiviteit in volle kracht kan zetten. Jij wilt niets te maken hebben met micromanagement, maar ownership nemen over jouw werk en resultaten. Ook passen onze kernwaarden: ondernemend, samenwerkend en eerlijk bij jouw karakter. 

Verder breng je mee:

 • Een werk- en denkniveau op minimaal hbo-niveau.
 • Ruime ervaring met Google Ads, Microsoft Ads en GDN.
 • Je bent gewend om met hoge budgetten te werken en op performance beoordeeld te worden.
 • Ervaring met Adobe Analytics is een pre.
 • Je schrijft moeiteloos en foutloos Nederlandse copy.

 

Wij bieden jou:

 • Een rol binnen een organisatie die écht impact maakt.
 • De kans om je vakkennis in te zetten en miljoenen Nederlanders te bereiken en helpen.
 • Veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap binnen onze zelfsturende teams.
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering. 
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris vanaf € 3.298 tot maximaal €5.422 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is mede afhankelijk van je werkervaring.
   

Dit is de Consumentenbond

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen we door bedrijven en overheden scherp te houden en de consument te ondersteunen.

Sinds een paar jaar werken we volgens de holacratische principes. Dit maakt onze organisatie meer wendbaar, plat en actiegericht. We hebben geen functieprofielen, maar flexibele rollen die op dat moment nodig zijn. Zo kun je meerdere rollen tegelijk op je nemen en kunnen meerdere collega’s dezelfde rol vervullen. Onze teams (gildes) werken zelfsturend en zonder traditionele managementstructuur. Je bent als het ware ondernemer binnen je eigen rol.
 

Kennismaken?

Dat doen we graag! Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met Roy Smid, Lead digital performance teams, via 070 – 445 4117.

Solliciteer nu

De reactietermijn op onze vacatures is 2 weken. Zolang de vacature beschikbaar is op onze site, kun je reageren. Staat de vacature niet meer online, dan is de selectie gestart. Bij een groot aantal reacties besluiten we mogelijk de reactietermijn te verkorten. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die solliciteert op een vacature een bericht krijgt. Heb je 4 weken na het indienen van je sollicitatie nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen
Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond