icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Consumentenbond.nl

Inloggen

predicaten
Professioneel getest!

De beste keukenmachine of foodprocessor voor jou, door ons getest

Welke keukenmachine of foodprocessor klopt, kneedt, pureert en hakt het beste? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door de apparaten grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

Wij hebben 0 keukenmachines voor je getest

Laatste update van de test: 9 juni 2022
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest


  Onze onderzoekers testen elke keukenmachine uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • De beste - hoe wij testen - keukenmachines

  Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

Met keukenmachines en foodprocessors kun je kneden, kloppen, mengen, hakken en raspen. Wij testen hoe goed de apparaten deze klussen klaren. Lees meer over hoe wij keukenmachines testen

 • 1. Zware jongens

  Brooddeeg kneden, wortelen raspen, noten hakken: er wordt hard gezwoegd tijdens de test. Natuurlijk is het belangrijk dat ze dat goed doen. Daarom weegt het zwaar mee in ons testoordeel. We kijken hoelang de motor van het apparaat meegaat. Ook kijken we kritisch naar de constructie. Een keukenmachine met een hoog testoordeel is ook écht een betrouwbaar apparaat.   

 • 2. Keukenmachine of foodprocessor?

  Ben je een echte bakfanaat? Dan is een keukenmachine geschikt voor jou. Die kan meestal goed kloppen, mengen en kneden. Een foodprocessor is meer voor de allround keukenprins of prinses. Hij kan snijden, hakken, raspen en pureren en vaak ook prima kloppen. Daarnaast gedraagt hij zich als mixer en kneedmachine. Hij heeft vaak ook accessoires waarmee hij nog meer klusjes aan kan. 

 • 3. Uiterlijk telt (niet)

  Keukenmachines kunnen behoorlijk zwaar zijn, soms wel 10 kilo! Wat wil je er mee doen als het apparaat uit staat: opbergen in een kast of krijgt hij een vaste plek in de keuken? Je kunt in onze vergelijker modellen kiezen met een mooi uiterlijk én een goed testresultaat. En let op de afmetingen en het gewicht van de machine. Zo vind jij de beste keukenhulp die bij je past.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen keukenmachines en foodprocessors op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de review van keukenmachines en foodprocessors die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste keukenmachine is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.