icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Consumentenbond.nl

Inloggen

Samen succes!

Waar je als individuele consument vaak machteloos staat, kunnen we met elkaar een vuist maken en wél iets bereiken. Een overzicht van de zaken die wij samen voor elkaar hebben gekregen.

Recente successen

 • Privacy TikTok

  Nederlandse rechtbank mag over TikTok-zaak oordelen

  Stichting Take Back Your Privacy en de Consumentenbond hebben een eerste succes geboekt in de collectieve actie tegen TikTok. De Nederlandse rechter stelt vast dat zij bevoegd is om de claims van de Stichting tegen TikTok te beoordelen.

 • Zonnepanelen

  Budget Energie haalt bakzeil en gaat op jaarbasis salderen

  Budget Energie gaat alsnog zonnestroom van klanten jaarlijks salderen in plaats van maandelijks. De Consumentenbond is blij met deze draai en gaat ervan uit dat de leverancier nu zonnepaneelbezitters ook niet langer meer uitsluit van hun aanbod in energievergelijkers.

 • Schiphol nieuws

  Schiphol gaat schade vergoeden

  Consumenten die hun vlucht hebben gemist door de lange rijen op Schiphol, krijgen hun kosten vergoed. Dat is het resultaat van gesprekken tussen de luchthaven, de Consumentenbond en Omroep Max. Met deze regeling is opnieuw een grote groep consumenten geholpen.

Goeie actie? Word lid

De Consumentenbond bestaat voor en dankzij jou. Als je lid wordt, steun je ons werk en kunnen we blijven strijden voor een eerlijke en veilige markt. Vind jij dat net als wij belangrijk? Voor €5 per maand heb je direct toegang tot meer dan 1500 testresultaten. En kunnen wij voor jouw belangen op blijven komen. Doen dus!

Bekijk onze lidmaatschappen